شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۱:۳۶:۳۶

اجرای طرح پهنه بندی سواحل مکران توسط محیط زیست

باشگاه خبری فراساحل: سرپرست دفتر سواحل و تالاب‌های ساحلی معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: طرح پهنه‌بندی سواحل مکران با عرصه‌ای بالغ بر صد و هزار کیلومتر توسط معاونت محیط زیست دریایی در حال انجام است. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از مانا، شهرام فداکار سرپرست دفتر سواحل و تالاب‌های ساحلی معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در نشست خبری 15 نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست گفت: طرح مدیریت زیست محیطی منطقه حفاظت شده دیر – نخیلو تهیه شده است.  وی افزود: طرح پهنه‌بندی سواحل مکران با عرصه‌ای بالغ بر صد و هزار کیلومتر توسط معاونت محیط زیست دریایی در حال انجام است.


سرپرست دفتر سواحل و تالاب‌های ساحلی معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در این طرح تمام مناطق مهم دریایی که قرار است توسعه در آنها صورت گیرد مشخص خواهد شد. وی به طرح حفاظت منطقه حفاظت شده گاندو واقع در خلیج فارس با همکاری پاکستان اشاره کرد و گفت: این طرح با همکاری‌های منطقه‌ای و کنوانسیون رامسر انجام خواهد شد. به گفته فداکار بر این اساس طرح مدیریت زیست محیطی برای توسعه احیاء و آموزش انجام خواهد شد.  وی گفت: از آنجا که بخشی از حوزه آب خیز منطقه گاندو از پاکستان تأمین می‌شود این کشور نیز در این زمینه همکاری های لازم را با ما خواهد داشت.  رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان نیز در ادامه این نشست یادآور شد: هم اکنون در منطقه گاندو 671 هکتار جنگل حرا وجود دارد. محمدرضا علیمرادی ادامه داد: ما موفق شده‌ایم سالانه 10 هکتار وسعت این جنگل را افزایش دهیم.


به گفته وی در سال 1346 وسعت این جنگل 200 هکتار بوده است، یادآور شد: سال گذشته 20 هزار اصله نهال به جنگل دریای حرا اضافه شده است. رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: کشور پاکستان در زمینه حفاظت و توسعه جنگل‌های حرا از ایران ضعیف تر عمل کرده است اما این کشور در زمینه حفاظت از لاک پشت‌های دریایی به ویژه گونه سبز بسیار موفق‌تر از ایران عمل کرده است.  به گفته وی پاکستان در حال حاضر چند پایگاه حفاظت و پایش برای لاک پشت‌های دریایی ایجاد کرده است. علیمرادی تاکید کرد: خلیج گواتر یکی از غنی ترین چراگاه‌های پستانداران دریایی و زیستگاه مناسبی برای تخمگذاری لاک پشت‌های دریایی به دلیل وجود جلبک‌های دریایی غنی محسوب می‌شود.



  کد خبر : 1324
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :